OTW

Afsluiting Orange the World 2021

Op 10 december jl. is de wereldwijde campagne Orange the World afgesloten. In Nederland vonden er diverse activiteiten plaats om aandacht voor het bestrijden van geweld tegen vrouwen en meisjes te vragen. Veel vrijwilligers hebben hieraan meegewerkt.

Foto’s activiteiten Soroptimist club ‘s-Gravenhage
In Den Haag vonden diverse activiteiten plaats. Bekijk hier de foto’s. Wil je meer foto’s van onze acties zien? Volg ons dan op FacebookInstagram of LinkedIn.

Compilatie filmpje afsluiting OTW campagne
In onderstaande video zie je wat er afgelopen 16 dagen in de campagne is gebeurd.

Niettemin blijft de strijd doorgaan om geweld tegen vrouwen en meisjes uit te bannen. 45% van de vrouwen in Nederland krijgt met geweld te maken in haar leven. Ben jij één van hen? Meld het, eventueel met hulp van een ander, om jezelf en anderen te helpen.

Meld geweld
Er bestaan verschillende soorten geweld tegen vrouwen, zoals seksueel- en huiselijk geweld, seksuele intimidatie, eergerelateerd-, en cybergeweld. Kijk op www.geweldtegenvrouwenmelden.nl voor meer informatie en om geweld te melden.

Heb jij met geweld te maken of iemand anders? Meld om jezelf of anderen te helpen.
Bel 0800-2000 of chat op www.veiligthuis.nl.
In noodgevallen, bel altijd 112.

Iedereen kan een steentje bijdragen. Help mee om alle vrouwen te bereiken, zodat alle intimidatie en geweld gemeld en bestreden wordt.