LID WORDEN

Soroptimisten streven naar een betere positie van vrouwen en meisjes na over hele de wereld. Of eigenlijk de beste positie, het optimum. De Soroptimisten hebben zich verenigd in regionale clubs.

Soroptimist club ’s Gravenhage
Club ’s Gravenhage is opgericht op 27 november 1927, als allereerste club van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao. De Haagse afdeling is daarmee de oudste van Nederland.

Lid worden van Soroptimist bied je veel voordelen en kan op verschillende manieren.

Contact met andere vrouwen
Kom in contact met andere vakvrouwen in je eigen stad of regio. Je ontmoet vrouwen uit verschillende generaties en met verschillende beroepen en opleidingen. Maak kennis met deze grote diversiteit aan professionele vrouwen en breid je netwerk uit.

Een netwerk waarin er ruimte is om veel van elkaar te leren. Ook voor je eigen ‘empowerment’ vraag als vakvrouw. Elk lid kan gebruik maken van het landelijke interne mentorprogramma, waarin je gekoppeld wordt aan een Soroptimist die juist ervaring heeft op het gebied waar jij een vraag hebt.

Vrijheid in hoe je wilt bijdragen
Hoe de leden bijdragen aan de projecten, bepalen ze zelf. De een is goed in het bedenken van acties die geld opleveren, andere leden gaan de straat op om de bewustwording te vergroten. Ben jij goed in fondsenwerving, dan is dat voor jou een goede manier om bij te dragen. Ligt je kracht meer op het creatieve vlak, dan is het logisch dat je daar gebruik van maakt. Doe waar jij je het prettigst bij voelt en de beste inbreng kan leveren.

Positieve inzet
Je maakt deel uit van een groot vrouwennetwerk en ontmoet leuke, enthousiaste vrouwen die zich naast hun carrière willen inzetten voor het verbeteren van de positie van vrouwen en meisjes wereldwijd. Er zijn allerhande bijeenkomsten nationaal en internationaal waar je de meest interessante vrouwen kunt leren kennen.

Contact opnemen
Wil je meer weten over onze club of hoe je lid kunt worden? Vul dan onderstaand contactformulier of stuur een mail naar het secretariaat gravenhage@soroptimist.nl. We nemen z.s.m. contact met je op.

lid worden soroptimist
Soroptimist club ’s- Gravenhage
fundraising

CONTACTFORMULIER

  Het bestuur

  Jennie van de Weerd, president
  Marchien Holtrop, vice-president
  Miriam Blom, secretaris
  Jet Vlietstra, penningmeester
  Jarina Hamidullahkhan, lid bestuur

  Projecten

  Rosanna Fonds
  Van Clubverband naar Maandverband
  Orange the World
  Daily Meal Program op Curaçao
  Sint voor ieder 1

  Copyright © 2024 Soroptimist Club 's-Gravenhage

  Kvk nummer: 40409376